ofte stillede spørgsmål

 

Hvor laver I babyaftryk næste gang?

Kig under menuen FÅ LAVET DINE EGNE BABYAFTRYK på forsiden, eller følg med på instagram, hvor vi også annoncerer hvor og hvornår vi laver babyaftryk i nærheden af dig.

Kommer I ikke til min by?

Jo det vil vi rigtig gerne!

Hvis der er en kvalitets-børnetøjbutik i din by, kan du tippe den om muligheden for at få os til at komme ud og lave et event hos dem.

Hvis du bor i en by, uden den slags butikker, så kommer vi gerne og laver babyaftryk hos dig alligevel, hvis du kan få samlet en folk veninder og I tilsammen skal have lavet ca. 10 aftryk.

Hvad koster det?

Et babyaftryk af en hånd eller fod koster 750 kr.

Et dobbeltaftryk -altså en hånd og en fod på samme aftryk, koster 950 kr.

Et søskende aftryk, altså et aftryk med to forskellige børns hænder koster 1150 kr. (begge børn skal være under to år)

Kan jeg købe et gavekort til babyaftryk?

Ja, det kan du gøre lige her.

Hvor gammel skal barnet være for at få lavet babyaftryk?

Din baby kan få lavet babyaftryk fra barnet er ca 4 kilo stort. Vi har lavet babyaftryk på babyer på 1 uge ca, og vil lade det være op til babyens forældre at vurdere om barnet er klar. Vi kan lave dobbeltaftryk i det hvide stentøj indtil barnet er ca 1,5 år, det samme gælder fodaftryk. I det sorte stentøj er hhv. dobbeltaftryk og fodaftryk muligt indtil barnet er ca. 2 år. Grunden til det, er at den plade vi laver aftrykket på, ikke må blive for lang, for så øges risikoen for revner. Men vi kan lave enkeltaftryk af hænder op til barnet er ca 7 år gammel.

Har du andre spørgsmål?

Send os en mail på hello@babyaftryk.dk, så svarer vi hurtigst muligt.